massage666.com english 
Tantra masszázsok

Lingam masszázs

A lingam masszázs a férfiak masszírozási technikája a Tantrában, ami olyan örömökhöz képes eljuttatni azokat, amiről álmodni sem mert. A lingam masszázs lényege az a különleges masszírozás, amiben a férfi ellazul, és közben örömét leli, de segítségével könnyen megtanulhatja kontrollálni testét, hogy a jövőben olyan hosszú szeretkezésben legyen része partnerével, amilyent csak szeretne. A lingam masszázsnak nem célja az orgazmus elérése!

Jóni masszázs

A joni-masszázst gyakran nevezik a masszázsok fejedelmének, hiszen a nő legintimebb testtájaival foglalkozik: egyetlen más masszázs során sem fedik fel a nők ennyire a személyes és sérülékeny arcukat. A masszázs mindenféle teljesítménykényszer nélkül kínálja saját testünk felfedezésének és kifürkészésének lehetőségét. Célja nem az orgazmus elérése, hanem az ahhoz vezető örömteli út megtapasztalása, igen intenzív és az egész testre kiterjedő élmények során.

Négykezes masszázs

A négykezes masszázst két masszőz (két hölgy) végzi. Az érintések sokasága, a több testrész egyidejũ kezelése megnöveli a masszázs eredményeinek hatásfokát. A négykezes masszázsok esetében ugyanúgy megtalálhatók a sportos jellegũ átmozgató masszázsok, mint az érzéki érintésekkel és vágyfokozó technikákkal kombinált erotikus masszázs. A négykezes masszázs felejthetetlen és egyedülálló élményt nyújt.

Masszázs pároknak

A tantramasszázs az örömszerzésnek egy különleges módja, amivel felejthetetlen élményben részesülhet a pár. Ez a módszer alkalmas az érzelmi blokkok oldására, és ez által az ellazulás egy mélyebb szintjét lehet megtapasztalni. A masszázs során felébreszthetjük a partnerünkben lévő szexuális energiákat. Vendégeink egy masszázsszobában, egymás társaságában élvezhetik a programot. Fontos szellemileg felkészülni a közös utazásra, hisz ez az élmény intim és bizalmas. Ajánljuk azoknak, akik, párkapcsolatukat, szerelmi életüket szeretnék serkenteni, vagy akár csak érzéki örömökben szeretnének részesülni egymás társaságában.


Extrák tantra masszázsokhoz

Body-to-body masszázs

Gyengéd és egyben érzéki masszázsfajta, amelynél a masszőz a saját testével masszíroz. Az olajos testfelületekkel lágy, simogató, körkörös és csúszkáló mozdulatokat végez. A test testtel való érintkezése és a látvány még érzékibb örömökhöz juttatja azt, akit masszíroznak.

Prosztata masszázs

A prosztatát P-pontnak vagy a férfi G-pontnak is hívják. Sok férfinak hasonló örömet okoz a masszírozása, mint nőknél a G-pont izgatása. A szakszerûen végzett prosztata masszázzsal a férfi test titkos kapuját tárhatjuk fel, és fantasztikus élmény érhető el vele. Ezen kívül a rendszeres prosztatamasszázs az orvosok szerint egészséges és segít megelőzni a prosztatarákot is. Habár a férfiak többsége idegenkedik tőle, de egy kis bátorsággal határtalan kalandban lehet részük.


Frissítő vagy relaxációs masszázsok

Frissítő masszázs

A vérkeringést felgyorsító, az izmokat átmozgató frissítő, illetve relaxációs masszázsaink érinthetik az egész testet is, de kérhetőek csak egyes testrészekre, így a lábra, vagy a hátra koncentráló programok is. Okleveles masszőzeinktől thai-, svéd-, vagy yumeiho technikával történő 30, illetve 60 perces programok kérhetőek.

Svéd masszázs

A legelterjedtebb nyugati masszázs, mely során simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatokkal frissítik fel a szervezetet. A masszázs fizikai és neurohormonális hatása elősegíti egyes betegségek gyógyulását is. A masszázs során a vérkeringés és az emésztés javítása érdekében - a hagyományos módszer szerint - a páciensnek is el kell végeznie néhány testgyakorlatot, de enélkül is kiváló hatást lehet elérni vele. A svédmasszázs csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

Thai masszázs

Több száz éves hagyományokon alapuló keleti masszázs, amelynek elméleti alapját a testet láthatatlanul behálózó energiavonalak rendszerének koncepciója alkotja. A nyugati masszázs-technikákkal ellentétben fő célja a test energetikai egyensúlyának helyreállítása, saját energiáinak, öngyógyító erejének aktivizálása. Csökkenti az izomfeszültséget, az izmok ellazult, kipihent állapotba kerülnek. Az energiablokkok felszabadításával helyreáll a test harmóniája, aktivizálódik öngyógyító ereje, erősödik az immunrendszer. Fájdalomcsillapító hatása is bizonyított, egyrészt akupresszúrás hatásának, másrészt a relaxáció következtében felszabaduló endorfinoknak köszönhetően.

Yumeiho masszázs

A Yumeiho kínai és japán gyógymódokon alapuló keleti masszázsfajta. A masszázs alapja nyomó-gyúró masszázsfogásokból, akupresszúrából és ízületi helyreigazító mobilizációból áll össze. A földön (matracon) könnyű, vékony öltözetben történő masszázst mindig az adott páciensre szabva alkalmazzák. A Yumeiho masszázs alapja a szimmetriaelmélet. A medence és a gerincoszlop helyzetének egymáshoz való rendezése az alapja a terápiának. Magyarországon a Yumeiho terápia 1990 óta védjegylajstromozott, vagyis alkalmazása engedélyhez kötött. Akinek nincs ilyen engedélye, az nem folytathatja ezt a tevékenységet.