massage666.com english 
Budapest V. Március 15. tér 7.+36 70 8 666 001H-Sz 10:00-22:00 V 10:00-20:00

Ünnepi nyitva tartásunkat itt tekintheti meg. Az ünnepek alatt is várjuk kedves vendégeinket!

Fotógaléria
előző kép, before image     következő kép, next image
kattintson a nagyításhoz kattintson a nagyításhoz kattintson a nagyításhoz kattintson a nagyításhoz kattintson a nagyításhoz kattintson a nagyításhoz kattintson a nagyításhoz kattintson a nagyításhoz kattintson a nagyításhoz kattintson a nagyításhoz kattintson a nagyításhoz kattintson a nagyításhoz kattintson a nagyításhoz kattintson a nagyításhoz kattintson a nagyításhoz kattintson a nagyításhoz

Fotógaléria


Az Erzsébet híd pesti hídfőjénél található massage666.com arany szalonjában két kisebb és egy nagyobb masszázs helyiséggel várjuk minden kedves masszázs élményre vágyó régi és új vendégünket. A velencei paloták enteriőrjét idéző, egyszerre diszkrét és elegáns masszázs szalonunkban exkluzív berendezéssel, luxus fürdőszobával, és a korábban megszokott magas színvonalú masszázsszolgáltatásainkkal állunk hölgy és úr vendégek, illetve párok rendelkezésére.
Arany szalonunk akár vidéki illetve külföldi vendégeink számára is könnyen megtalálható, frekventált területen lévő ingatlanban helyezkedik el. Diszkrét, elegáns, méretéből és berendezéséből adódóan rendkívül bensőséges hangulatot áraszt.